20100512

Kapıyı kapamazsan çocuklar duyar

Çocuklar Duymasın Hasreti Sona Eriyor

Bir döneme damgasını vuran "Çocuklar Duymasın" adlı dizi, isim değiştirerek izleyicileriyle tekrar buluşmak üzere.

Dizinin yapımcılarından aldığımız bilgiye göre yeni sezonun ilk bölümünde Zıpır Havuç ve ablası Duygu, Meltem ile Haluk tartışırlarken aralık kalan mutfak kapısından tartışmayı dinleyecekler ve olaylar gelişecek.

Çocukların da tartışmaya dahil olmasıyla yaşanan aile dramı sonucu Haluk Meltem'in yüzüne kezzap attıktan sonra hapse düşecek. Kezzaplı suratıyla patronunun gözünden düşen Meltem işinden atılacak ve çareyi Hüseyin altılıyı vurduktan sonra temizlik şirketi kuran eski temizlikçileri Emine'nin yanında işe başlayarak evlere temizliğe gitmekte bulacak. Dizide Havuç'u taksim'in izbe barlarında çalan gitarcı ergen, ablası Duygu'yu ise dip boyası gelmiş çakma sarışın çıtır olarak izleyeceğiz.
Çekimleri yoğun bir tempoda devam eden dizinin yapımcıları, Türk aile yapısında son yıllarda yaşanan yozlaşmaya dikkat çekmek istediklerini; dizinin yeni yayın döneminde dini bütün kanallarımızın birinde ibret-i alem olsun diye yayınlanacağını belirttiler.

Dizinin yeni ismi sır gibi saklanırken, Acar muhabirimiz Acar'ın edindiği bilgilere göre yeni isim "Kapıyı kapamazsan çocuklar duyar" falan olacak.

Bu arada dizinin yeni senaristinin sözleşmesinde "ulu orta yerde kaçamak yapıp basına yakalanmayacağıma söz veriyorum" maddesinin olduğu da söylentiler arasında.

3 yorum:

bellatrix dedi ki...

yahu 5 dakika once bunu konusuyorduk, iyi geldi ustune. allahaskina, bu pinar altug gitti yerine zeynep tokus geldi bu dizide, sonra bu haluk ile meltem karakterleri öldü de anneanneleri bakmadı mı bu çocuklara?

Buro dedi ki...

Evet, sen yazınca hatırladım zeynep tokuş gelmişti. Haluk ve meltem öldü mü onu hatırlamıyorum. Eğer öldülerse dizi hafiften fantastik kurguya da kayıyor demektir, reenkarnasyon falan. Öyle bişi olsa, Havuç tavşan adam falan olsa mesela, nasıl şahane olur.

bellatrix dedi ki...

:) ben gercekten oyle hatirliyorum ama guya tatile gitmisler, hatta o sirada dizinin adi cocuklar ne olacakmis :)